Kuvat ja tarinat

Suomen historian ensimmäiset aluevaalien ennakkoäänestys järjestettiin Suomi-kerhon toimistossa Puerto de la Cruzissa. Ensimmäisenä päivänä äänestäjiä kävi yli 70.

Itsenäisyyspäivän tilaisuus:  Puerto de la Cruzin kaupungin, Teneriffan seurakunnan ja Suomi-kerhon  tilaisuus virtuaalisena: https://fb.watch/9KPi4bOD-0/

Lyhyt yhteenveto kaupunginjohtajan puheesta: Kaupungin johtaja toivottaa hyvää itsenäisyyspäivää kaikille Puerto de la Cruzissa oleville suomalaisille virtuaalisesti, sillä corona on estänyt pitämään perinteellisen yhteisen juhlan, jossa he ovat päässeet kuuntelemaan musiikkiamme sekä tutustumaan kulttuurimme. Terveiset lähetetään kaikesta huolimatta samalla kiintymyksellä kuin aina.

Itsenäisyyspäivänä ei ollut pandemian takia vieläkään mahdollista järjestää isoa tapahtumaa kerhon jäsenille. John Lucas oli kutsunut ystäviään, Suomi-kerhon toimijoita  Sitio Litren puutarhaan coctailtilaisuuteen. Tilaisuus oli hyvin lämminhenkinen, mukana myös konsuli Madridista sekä konsulaatin edustajia Las Palmasista sekä kerhomme nykyisiä ja aiempia aktiiveja.

Marketta Kurua muistettiin ja kiitettiin hänen puheenjohtajavuodestaan ja aiemmistakin arvokkaista työvuosista kerhon parhaaksi.