Kerhon esittely

Kerho on perustettu vuonna 1978 ja jäsenmäärä on noin 650. Tenerifen Suomi-kerhon toiminta perustuu pääasiallisesti vapaaehtoistoimintaan. Meidän osaavat ja ahkerat vetävät erilaisia toimintoja, kuten esimerkiksi käsityökerhoa, kalakerhoa, petankkia, mölkkyä, tikanheittoa ja rantalentopalloa, sekä järjestävät tapahtumia ja myyjäisiä. Jos sinulla on jotain erityisosaamista, ota rohkeasti yhteyttä kerhon toimistoon ja yhdessä voimme miettiä, millä tavalla se hyödynnettäisiin kerholaisten hyväksi. 

Kerholla on laaja kirjasto (noin 5000 nidosta), joka sijaitsee toimiston yläpuolella ja on auki toimiston kanssa samaan aikaan. 

Toimistonhoitajana toimii vuodesta 2000 saarella asunut Heidi Björk ja häneltä voi toimistossa muunmuassa ostaa retki- ja teatterilippuja, maksaa jäsenmaksuja ja ostaa vaikka arpoja. Toimistolta voi myös ostaa käsityökerhon tekemiä tuotteita sekä kirpputoritavaraa.  

Kerho pyrkii kartuttamaan varojaan jäsenmaksujen lisäksi järjestämällä arpajaisia, myyjäisiä, tansseja ja muita tapahtumia. Kerho ottaa avosylin vastaan myös rahalahjoituksia. 

Kerhon hallitus; Veikko Ukkola, Ari PItkämäki, Heidi Pöllänen, Maria Raute, Leena Finne, Tiina Ahonen, Raija Heljakka ja Sirkka Kaartinen

Kerhon hallitus

Puheenjohtaja           Maria Raute (maria.raute@gmail.com)
Varapuheenjohtaja    Ari Pitkämäki (ari.pitkamaki@gmail.com)
Rahastonhoitaja        Veikko Ukkola (veikko.ukkola@gmail.com)
Sihteeri                       Heidi Pöllänen (heidikaks@gmail.com)
Jäsenet                       Tiina Ahonen (tina.ahonen@luukku.com)
                                    Leena Finne (leena.finne26@gmail.com) 
                                    Raija Heljakka (raija.heljakka@gmail.com) 
                                    Sirkka Kaartinen (sirkka.ojanpera@gmail.com)

Hallituksen jäsenten toimikausi on kaksi vuotta siten, että 
erovuoroisina jokaisena vuonna on puolet hallituksen jäsenistä. 
Erovuorossa olevat voidaan valita myös uudelleen. Syyskokous valitsee yhdistyksen puheenjohtajan. Hallitustyöskentelystä kiinnostuneet voivat ilmoittautua toimistonhoitajalle.

Tenerifen Suomi-kerho / Club Finlandia de Tenerife on rekisteröity Espanjan yhdistysrekisteriin ja noudattaa tämän määräyksiä.