Kerhon esittely

Kerho on perustettu vuonna 1978 ja jäsenmäärä on noin 700. Tenerifen Suomi-kerhon toiminta perustuu pääasiallisesti vapaaehtoistoimintaan. Meidän osaavat ja ahkerat vetävät erilaisia toimintoja, kuten esimerkiksi käsityökerhoa, kalakerhoa, petankkia, mölkkyä, tikanheittoa ja rantalentopalloa, uutuuksina näytelmäkerho ja kuoro. Vapaaehtoiset järjestävät tapahtumia ja myyjäisiä. Jos sinulla on jotain erityisosaamista, ota rohkeasti yhteyttä kerhon toimistoon ja yhdessä voimme miettiä, millä tavalla se hyödynnettäisiin kerholaisten hyväksi. 

Kerholla on laaja kirjasto (noin 4000 nidosta), joita voi lainata.

Toimistonhoitajana toimii Riikka Salovaara ja häneltä voi toimistossa muunmuassa ostaa retki- ja teatterilippuja, maksaa jäsenmaksuja ja ostaa vaikka arpoja. 

Kerhotiloissa järjestetään myös käsityökerhon tekemien tuotteiden myyjäisiä sekä kirpputoritoimintaa. Näistä ilmoittelemme sivulla erikseen. 

Kerho pyrkii kartuttamaan varojaan jäsenmaksujen lisäksi järjestämällä arpajaisia, myyjäisiä, teatteria ja muita tapahtumia. Kerho ottaa avosylin vastaan myös rahalahjoituksia. 

Kerhon hallitus

Puheenjohtaja           Maria Raute (maria.raute@gmail.com)
Varapuheenjohtaja    Ari Pitkämäki (ari.pitkamaki@gmail.com)           
Jäsenet                       Tiina Ahonen (ahonentiina7@gmail.com)
                                    Leena Finne (leena.finne26@gmail.com) 
                                    Raija Heljakka (raija.heljakka@gmail.com) 
                                    Sirkka Kaartinen (sirkka.ojanpera@gmail.com)

 Varajäsen                   Jouni Natunen (8529jouni@gmail.com)

Hallituksen jäsenten toimikausi on kaksi vuotta siten, että 
erovuoroisina jokaisena vuonna on puolet hallituksen jäsenistä. 
Erovuorossa olevat voidaan valita myös uudelleen. Syyskokous valitsee yhdistyksen puheenjohtajan. Hallitustyöskentelystä kiinnostuneet voivat ilmoittautua toimistonhoitajalle.

Tenerifen Suomi-kerho / Club Finlandia de Tenerife on rekisteröity Espanjan yhdistysrekisteriin ja noudattaa tämän määräyksiä.