Kerhon esittely

Kerho on perustettu vuonna 1978 ja jäsenmäärä on noin 700. Tenerifen Suomi-kerhon toiminta perustuu pääasiallisesti vapaaehtoistoimintaan. Meidän osaavat ja ahkerat vetävät erilaisia toimintoja, kuten esimerkiksi käsityökerhoa, kalakerhoa, petankkia, mölkkyä, tikanheittoa ja rantalentopalloa, sekä järjestävät tapahtumia ja myyjäisiä. Jos sinulla on jotain erityisosaamista, ota rohkeasti yhteyttä kerhon toimistoon ja yhdessä voimme miettiä, millä tavalla ne hyödynnettäisiin kerholaisten hyväksi. 

Kerholla on laaja kirjasto (noin 5000 nidosta), joka sijaitsee toimiston yläpuolella ja on auki toimiston kanssa samaan aikaan. Toimistonhoitajana toimii Heidi Björk ja häneltä voi toimistossa muunmuassa ostaa retki- ja teatterilippuja, maksaa jäsenmaksuja ja vaikka ostaa arpoja. Toimistolta voi myös ostaa käsityökerhon tekemiä tuotteita sekä kirpputoritavaraa.  

Kerho pyrkii kartuttamaan varojaan jäsenmaksujen lisäksi järjestämällä arpajaisia, myyjäisiä, tansseja ja muita tapahtumia. Kerho ottaa avosylin vastaan myös rahalahjoituksia. 

Kerhon hallitus

Puheenjohtaja - Maria Raute
Varapuheenjohtaja - Ari Pitkämäki
Rahastonhoitaja -  Veikko Ukkola
Sihteeri - Heidi Pöllänen 
Jäsenet - Tiina Ahonen, Leena Finne, Raija Heljakka, Sirkka Kaartinen

Hallituksen jäsenten toimikausi on kaksi vuotta siten, että 
erovuoroisina jokaisena vuonna on puolet hallituksen jäsenistä. 
Erovuorossa olevat voidaan valita myös uudelleen. Syyskokous valitsee 
yhdistyksen puheenjohtajan. Hallitustyöskentelystä kiinnostuneet voivat 
ilmoittautua toimistonhoitajalle.

Tenerifen Suomi-kerho / Club Finlandia de Tenerife on rekisteröity Espanjan yhdistysrekisteriin ja noudattaa tämän määräyksiä.