Ajankohtaista

25.3.: Suomen tasavallan presidentin Sauli Niinistön puolesta Espanjan suurlähettiläs Sari Rautio luovutti keskiviikkona Suomen Leijonan ritarikunnan ensimmäisen luokan kunniamerkit Valencian, Malagan, Santiagon, Sevillan ja Kanarian saarten kunniakonsuleille. Kanarian kunniakonsuli on meille monille tuttu Juan Carlos Díaz Lorenzo. Näillä kunniamaininnoilla Suomi tunnustaa ja arvostaa kunniakonslien työtä ja omistautumista yli viidentoista vuoden ajan. Linkki uutiseen

20.9.: Muistutuksena kaikille vuosijäsenille, jotka eivät vielä ole maksaneet vuoden 2023 jäsenmaksua, jäsenmaksu tulee maksaa syyskuun loppuun mennessä tai kerhon sääntöjen mukaan jäsen katsotaan eronneeksi. Ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi:

PANKKI:     Cajasiete 

SAAJA:        Tenerifen Suomi-kerho

TILI:            ES 26 3076 0470 9827 1078 5524

VIESTI:        Etu- ja sukunimi

HINTA:        35 € vuosijäsen

Lasku maksetaan normaalina IBAN-maksuna, ei ulkomaan maksuna. Huomioithan kuitenkin, että monet suomalaiset pankit vaativat kaksinkertaisen vahvistuksen tai muun varmennuksen ulkomaiselle pankkitilille maksettavista laskuista.

Jos jäsenmaksun maksaminen pankin kautta ei syystä tai toisesta kuitenkaan onnistu, niin 2.10. alkaen voit käydä maksamassa sen toimistolla. Jos kuitenkin olet tulossa Puertoon vasta marras/joulukuussa, niin lähteä toimistolle sähköpostia, niin jätämme sinut jäsenrekisterissä ns. parkkin emmekä poista sinua rekisteristä.