Kirjasto on omatoimikirjasto

Kerholla on tarjolla jäsenille laaja kirjasto. Hyllyistä löytyy noin 3800 nidettä, suurin osa niistä suomenkielisiä, mutta löytyy myös ruotsin- ja englanninkielisiä. Kirjoja voi lainata vapaasti ja tuoda lukemisen jälkeen kerholle palautushyllyyn/-koriin. Kirjojen lainaaminen/palauttaminen mahdollista myös erilaisten tapahtumien aikana. 

Myytävänä myös edullisesti poistokirjoja. 

Kerhon kirjasto näyttää pyörivän hyvin tällä uudella, kevyemmällä systeemillä. Palautukset ovat palautushyllyllä ja ahkerat kädet ovat hyllyttäneet ne oikeisiin paikkoihin. Kiitos heille.

Lahjoituskirjoja on myös runsaasti, käykää hakemassa matkalukemista (0,50€). Kiitos myös lahjoittajille.

Kirjasto on kulttuuria ja meille jäsenille se on luksusta. Joten sen jatkuminen ja ylläpitäminen on ensiarvoisen tärkeätä.

Ulla Junkkarinen on toiminut kirjaston ammattitaitoisena tekijänä, mutta monen vapaaehtoistyövuoden jälkeen, hän ei jatka enää. Monet kiitokset Ullalle. Olet varsinainen tietopankki.

Onneksi hätä ei ole tämän näköinen: meillä on uudet kirjastovetäjät ainakin ensi kaudelle. Arja ja Heikki Seppälä ovat pienen "maasutuksen" jälkeen lupautuneet yhdessä Ilkka Puhakan kanssa ottamaan vetovastuun. Arjalla ja Heikillä on molemmilla runsas kokemus kirjastojärjestelmistä ja luokitiksista. Lisäksi Heikki on aika haka tietokoneissa. Joten minulta on iso huoli poissa ja voin olla hyvillä mielin. Niin, ja Arjahan on minun serkkulikka. 

Hyvää kesää kaikille, toivoo Kirjasto Heidi.

Maanantai      10 - 14
Tiistai              10 - 14
Keskiviikko          -
Torstai             10 - 14
Perjantai         10 - 14