Liity jäseneksi täyttämällä lomake ja napsautamalla Lähetä jäsenhakemus.

Kun olet maksanut vuosijäsenmaksun pankkitilillemme tai toimistolla, lähetämme sinulle mahdollisimman pian sähköpostia tietojen tarkastamiseksi ja salasanan luomiseksi jäsensivuille. 

Kuukausijäsenille tarkastuspyyntöä ei lähetetä vaan aktivoimme kuukausijäsenyyden manuaalisti sen jälkeen kun jäsenmaksu on maksettu.

Jäsenmaksun suorittaminen

Jäsenmaksun voi maksaa käteisellä kerhon toimistolla tai kerhon pankkitilille. Vanhoille jäsenille lähetetään myös sähköpostitse muistutus jäsenmaksun maksamisesta. 

PANKKI:     Cajasiete 

SAAJA:        Tenerifen Suomi-kerho

TILI:            ES 26 3076 0470 9827 1078 5524

VIESTI:        Etu- ja sukunimi

HINTA:        35 € vuosijäsen (15 € kuukausijäsen)

ERÄPÄIVÄ: 1.3.2024 (vuosijäsenet)

Kerhon sääntöjen mukaan yhdistyksen kokous päättää jäsenmaksusta ja sen maksutavoista. Jäsen kuitenkin katsotaan eronneeksi, jos hän ei ole maksanut kuluvan vuoden jäsenmaksua syyskuun loppuun mennessä. EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) 2016/679 mukaan henkilötietoja saa säilyttää vain niin kauan kun on tarpeen. Rekisterin pitäjä, Tenerifen Suomi-kerhon hallitus on asettanut määräajat henkilötietojen poistoa tai niiden säilyttämisen tarpeellisuudesta. Hallitus arvioi
säännöllisesti uudelleen hallussaan olevat henkilötiedot. Kun henkilötietoja ei enää tarvita, ne poistetaan tai ne tehdään tunnistamattomiksi mahdollisimman pian.