Kerhon vapaaehtoiset työryhmät

Kahvila/myyntiryhmää vetää Arja Hukio, ryhmässä on kymmenkunta vapaaehtoista, jotka ovat jakaneet työvuorot niin, että baarissa on päiväsaikaan yksi henkilö aamupäivän töissä klo 9.30-12.30 ja yksi iltapäivän klo 12.30-15.30 Baari on avoinna tiistait, keskiviikot ja torstait. Lisäksi tämä ryhmä hoitaa myyntiä myös tapahtumailtoina, iltapäivinä, esim. juttutuvat, elokuvaillat, juhlat, discot, karaoket, kuorojen esiintymiset, vierailevat artistit. Mikäli vapaaehtoistyö tässä työssä kiinnostaa, ole yhteydessä toimistoon. 

Leivontatyöryhmää vetää Marjatta Soikkonen. Kerholle voi tulla leipomaan yhdessä tai yksin, kunhan ilmoittaa joko toimistoon tai Marjatalle, yhteistiedot toimistosta. Ryhmässä on tällä hetkellä kahdeksan leipuria. Mukaan mahtuu aina.

Siivousryhmää vetää  Seija Talvitie, ryhmässä on kuusi henkilöä ja he ovat jakaneet työpäivät keskenään. Mikäli haluat mukaan tähän porukkaan, aina mahtuu, Seija perhedyttää ja toimiston kautta yhteistiedot. 

Järjestely/huoltoryhmä koostuu tällä hetkellä vain muutamasta miespuolisesta henkilöstä. Ryhmän koollekutsuja on Markku Raute, mukana RIsto Laitinen ja Artsi Ståhlberg. Nämä henkilöt korjailevat ja kunnostavat paikkoja, kuskaavat tavaraa, hoitavat äänentoistolaitteita ja heille voi ilmoitella jos on halua tulla mukaan, yhteistiedot toimiston kautta.